Kärleksbrudarna

2013-09-14
11:27:14

You´re the one kap.8
Var så trött igår och tänkte inte på att jag inte åker förrän ikväll så här kommer ett till kapitel! <3
 

Amayas perspektiv

“ Vad heter du? “ “ Hur är ditt och YOHIOs förhållande? ” ” Vilken är din favvo färg? ” frågar alla reportran i mun på varandra. Alla tar massa foton och frågar massa frågor. Jag bara står där framför kamerona och stammar. ” Aaa! Där är YOHIO! ” Allas uppmärksamhet vänds mot honom. Han går med bestämmda steg mot mig, ” Kom nu Amaya, vi måste bort härifrån! Viskar YOHIO i mitt öra ” men, vart ska vi? Vi kan ju inte springa ifrån dem! ” YOHIO kollar upp mot lägenheterna och vi rusar innåt. Vi springer snabbt uppför trapporna och bankar vilt på Seikes dörr, vi hör hur alla börjar närma sig och i sista sekunden öppnar Seike. Vi rusar in och smäller igen dörren. Seike börjar fnissa lite, när vi slänger oss ner på golvet av utmattning. Tre våningar, sex trappor. Det är klart man blir trött! Jag möter Seikes blick och han slutar fnissa, jag reser mig upp och går ut i köket. Jag öppnar försiktigt ett fönster och kollar ut för att se om de är kvar. Självklart är de det. Typiskt! Jag börjar rota rund i kylen och i skåpen, ” Vad letar du efter? ” frågar YOHIO. ” Mat, jag håller på att svälta ihjäl. ” Jag känner hur Seikes blick bränner i ryggen. Jag får fram en skiva bröd och börjar tugga i mig det. ” Jag lånar bara toan ” säger YOHIO och går iväg. Vi stirrar ett tag på varandra, jag och Seike, men efter ett tag bryter han tystnaden. ” Du, slappna av. Det här är inget fängelse. ” Jag vänder honom ryggen och går ut i vardagsrummet. Jag slår mig ner i en svart fotölj och tuggar i mig mackan. Seike lutar sig mot en vägg kollar på mig. Vi står så enda tills YOHIO kommer tillbaka, nu har han tvättat bort allt sminket och man kan se att han är trött, jag känner också att jag börjar bli trött gäspar en stor gäsp. ” Ni kan sova i sängen, så kan jag sova i soffan, om ni vill. ” erbjuder Seike. ” Jag tänker inte gå i närheten av din säng! ” säger jag och börjar flytta på kuddar  i soffan. Jag hittar en filt som jag slänger om mig innan jag kryper ner i soffan, YOHIO suckar och går och sätter sig framför mig. " Du vet väl att du inte kan hata Seike föralltid? " Jag ignorerar hans fråga viskar god natt. Han klappar mig på huvudet och säger ” Sov gott ” och ger mig en puss på munnen, sen går han till Seikes sovrum, Seike står en stund och kollar på mig innan han går in till YOHIO.

 

 Jag vaknar av att det luktar stekt ägg. Jag hör hur Seike står och sjunger sammtidigt som han går runt i köket. Jag tassar in till hans sovrum och får syn på YOHIO som ligger och sover. Jag sätter mig brevid honom i sägen och pussar honom på huvudet, han vaknar med ett ryck, men slappnar av när han får syn på mig. ” God morgon sovis! ” viskar jag till honom. Han lägger sig på rygg och suckar en morgon suck. ” Har du sovit gott? ” han  svarar med en nick. Jag lämnar honom i sängen och går och tar en stor tröja i Seikes garderob, Jag drar på mig tröjan och går mot dörren. ” Det är snart frukost ” viskar jag innan jag skuter till dörren. Jag fortsätter ut i köket och kollar på när Seike fixar frukost. Han nynnar på  ´Always by your side´, och dansar runt sammtidigt som han försöker steka ägg. Han slänger upp ett ägg i luften och försöker fånga den i stekpannan, men tyvärr missar han och ägget hamnar på golvet. ”  Fan ” säger han irriterat och jag kan inte låtabli att fnissa lite. Han vänder sig om och börjar rodna när han får syn på mig.

” In all your doubts
try to remember
this song is for you
It's nothing much
'cus
words will never be enough for what you mean to me “ börjar Seike,

“ I will catch you when you fall
I'll never let you off my mind
as long as
I will breathe my heart will beat for no one else but you
Listen as I sing it from the deepest inner of my soul
from now on to eternity
I'm always by your side “ fortsätter han.

“ Eh, dina ägg, “ säger jag och pekar mot spisen. Han vänder sig om och säger en hel massa svärord när han får syn på att han  har bränt de två äggen som återstår. ” Vad i helveta är det som luktar?! ” YOHIO kommer in i köket i bara byxor, han ser trött ut. ” Men herregud så du ser ut! ” säger Seike. ” Ja, kanske för att du snarkade hela natten! ” YOHIO spänner blicken i Seike och han skyller på sin förkylning. ” Vad sägs om att gå till ´Mc Donald´s ´ och äta frukost? ” frågar jag innan killarna börjar bråka, båda nickar och vi klär på oss och går dit. 


Taggar: yohio noveller;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: