Kärleksbrudarna

2014-01-30
19:16:05

YOHIO i mello med mera!
 
Jaaa!! Bara två dar kvar!!! ÅÅÅÅÅ!!! L Ä N G T A R ! ! Asså YOHIO är först ut!! Vet ni, man kan redan rösta!!! Här är nummret:
09920201
Ni vet alla som läser detta att det skulle betyda såhär \_________________________( ^_^ ) __________________________/ mycket för mig om han skulle gå vidare till final OCH esc. Asså vilken dröm. 
Såg en intervju igår med honom och Helena ( elr vad hon nu hette ) och han är ju helt underbar!! Asså rosa och blåa dreads... och typ en as snygg keps med nitar!! <3<3 älskar såååå!! 
 
Hörde dock att han fick väldigt dåliga resentioner av aftonbladet elr vad det nu var... nån tidning... Hoppas VERKLIGEN inte att den ( låten ) är så dålig... tror inte att den är dålig då men, mindre bra än dom andra. Har ju lixom redan röstat.  
 
Gillar nu Heikki väldigt mkt. Finsk 25 åring som spelar i Seikes band " DIE/MAY ", och det är olika reaktioner från klasskompisar... nån tycker han är sötare än YOHIO nån tycker verkligen inte att han är söt osv. Men här får ni en bild:
 
 Personligen tycker jag han är söt... men sötare än YOHIO... nej. 
 
 
Igår fick jag ett leende som jag aldrig kommer glömma, kommer kunna leva på detta leende i säkert en vacka till. Tycker om att göra andra glad, det får en själv att bli glad. Även om det inte var från dröm killen ( ingen är det just nu hehe ) så blir man sjukt glad, särskilt när man hört från tjejkompis att han gillar en... Det känns ju kul! 
Btw har typ världens blåmärke på rumpan pga ramlade när vi åkte skridskor... jätte kul,inte. haha nej ni får ingen bild på det! haha
 
Nej men det var allt jag hade att säga för den här gången! Ska försöka uppdatera lite oftare.... Kram på er <3 
 
P.S om YOHIO vinner ska jag ge alla jag gillar en kram <3
 
P.P.S har nu äntliigen laggt ut kap. 6 på " yohioochseikenoveller.blogg.se " och ja, jag stör mig lika mkt varje gång på att namnet är så långt....

2014-01-27
19:46:11

Skit!! ( lol bra titel )
Skit!! Hade skrivit värsta långa inlägget om att YOHIO skulle va med i mello mm och så raderades allt!!! :'( 

2014-01-22
20:25:29

Jag behöver fler som säger såhär när jag är ledsen:
" Oj alltså du har det verkligen jobbigt just nu... om du har det jobbigt ta det lugnt, det är jobbigt att du mår såhär, jag önskar att jag kunde göra något! Önskar att jag kunde komma ner och krama dig dig  just nu! Du verkar behöva en kram <3 Jag vet att det bara är ord och jag vet att det bara kan vara irriterande ibland men jag bryr mig om dig Linnéa. vad som än händer kommer du _alltid_ ha mig <3 "
 
Känner ingen annan som tänker såhär, hon behövs alltid, no matter what I do, she´s always there and it makes me feel like I´m important for someone. 

2014-01-22
20:18:52

usch nej
Usch, orkar inte.
 
Vill inte till skolan imon.
 
Är trött.
 
Vrf är det så kallt i mitt rum?
 
Snart är det Maj och jag har ingen biljett.
 
Vrf förstår inte killar?
 
Jag behöver en kram.
 
Är ensam.
 
Behöver fler som Emelie och Wendela fast irl.
 
YOHIO, Seremedy, Kerbera, Overworld, Diaura hjälper inte.
 
Är det  så svårt?
 
Nä, ska gå ner och hämta en kram.
 
Det blev ingen kram, alla var upptagna.
 
 

2014-01-16
20:41:53

Revolution
Jag vet inte riktigt vad det är för fel på verkligheten just nu..? Vet otroligt många som blir mobbade i skolan och skär sig och håller på... det är inte bra!! Vart är vi påvag? 
 
" Det är väl det vi står för, eller hur? ( JAA! Massa fan skrik från publi mellan varje ) Vara snälla mot varandra, eller hur? Acceptera varandra, eller hur? Låta folk vara precis som dom vill, eller hur? Om vi bara fortsätter såhär kommer ju världen bli mycket bättre! Jag föörstår inte hur andra människor tänker? Det är såhär det ska vara, kärlek till alla, oavsett klädstil, musikstil, ras, land osv. Det ska inte spela nån roll. Kärlek till alla, vi är allamänniskor. Det är dehär jag jag menar med REVOLUTION! REVOLUTION x4 Ni är som en liten armé, va roligt! En kärleksarmé! " - YOHIO BREAK the BORDER tour final 2013 
 
" Som ni vet tycker jag att alla ska få vara precis som de vill, utan att behöva bli mobbade eller retade för det. Jag kämpar för en värld där alla accepterar varandra, precis som de är, precis som de vill vara. För visst skulle allt vara mycket enklare då?
 
Att kunna känna sig trygg i sin omgivning är viktigt. Jag har blivit retad för att jag varit " annorlunda " i deras ögon. Men vad är det egentligen för fel med att vara " annorlunda"? och vem är det som bestämmer vad som är det och inte? Alla är vi olika, vi föds så, det ärr naturen gång. Själv tycker jag det är helt fantastiskt, hur människan är skapt. För ingen är som nån annan. Det finns inget " annorlunda " eller " vanligt "; Det finns bara du. Den enda, underbara du. Och du bestämmer helt och hållet över hur du vill se ut, vilka intressen du har, vilken musik du gillar, etc. Det kan ingen ta ifrån dig, för det är  din rätt som individ, som människka, att få vara som du vill. " - YOHIO drömmen som blev sann, bok.
 
Visst är han underbar, våran YOHIO, och han har helt rätt. Vi ska få vara precis som vi vill, vad andra än tycker. För ingen är som nån annan. Vad jag vill komma fram till är att allt inte är som det ska, och det är bara vi, ungdomar ( nästa generation ) som kan ändra på detta. Det är vi som styr framtiden. För det finns INGEN ANNAN som kan göra nåt. Om vi inte gör nåt hur kommer det gå då? Hälften av befolkningen kommer ta 1/3 kommer ta självmord, 1/3 kommer leva i deprition, 1/3 kommer vara snobbar och mobba, eller? Så ska det väl inte vara? 
 
Jag vet jag är lite flummig men vi måste ta tag i detta, påriktigt! Det är flera hundra tusen vare år som tar självmord! ( tror det var 144 000 ) Det är många liv som spills. TILLSAMANS kan vi stopppa detta, men bara om ingen blir lämnad utanför.
 
 

2014-01-16
20:01:00

Från alla tjejer till alla killar
Jag ska gå rakt på sak, man mår jävligt pissed of när man är i sin " lingon vecka ", elr rent ut sagt mens vecka. Man blir inte glad av små komentarer, så, såhär är det:
 
Mens känns som om två gubbar står inuti en och slår med varsen klubba.
Det känns som när nån sparkar en fotboll på en, riktigt hårt.
Som när det blåser jättemkt och ett träd börjar gå av, sen bryts den av lite, sen pooof, den går av helt väldigt smärtsamt.
Det är som att 1000 stäppar med spikskor i din mage.
Det är som när man går in i en tröskel med lilltån.
Det är som att nån skulle slå dig i huvudet med en stekpanna
Som att trillla ner från ett träd
Det är som att tappa mobilen i ansiktet fast x100
Som när man slår i armbågen på just den där känsliga punkten
Det är som när man ska hoppa över tex en stol och så hoppar man för lågt och slår sig
Trillar av cyklen
Går in i en glasruta
Spika sig i handen/slå en hammare på handen
 Allt det x 1000, så känns det
 
 
Vi säger att det brinner, elden är mensen, och sen kommer brandkåren, brandmännen är panodilen, och släcker elden, men det ligger ändå där och pyr, tillståndet mellan normal och mensvärk, och sen får det fatt på ett torrt löv elr gräs och så flammar det upp igen.
 
Tänk dig att du vaknar på morgonen pga plågas av värk i magen, skyndar till toan och ser att det har kommit blod utanför bindan. Man springer tbx till sitt rum och hämtar ett par nya trosor, sätter försiktigt och nogrant dit bindan, springer och slänger trosorna som är blodiga och äckliga, springer tbx till rummet och väljer kläder ( väldigt jobbigt uppdrag ) springer ner och ska fixa sminket och håret, men måste ta panodil för man kan knappt stå pga gör så ont i magen. Springer ut i köket, väntar 10-20 min på att panodilen ska hjälpa, äter frukost, tbx till badrummet för att fixa sig, bussen kommer om 5 min. Skiter i håret, kör en snabb sminkning, springer och hämtar alla läxböcker, frukt och börjar ta på sig. Sen kommer bussen man springer ut. Sen när man väl är i bussen kommer man på att man glömt glasögonen, pga stressigt. Sen hoppar 2-3 småungar in i bussen som man bara vill strypa, kommer till skolan och måste ta en till panodil, fräser åt en kille och så får man den eftertraktade komentaren: 
Har du mens eller?
 
 

2014-01-09
16:49:30

Worlds problem
Ska man cykla elr gå ner till frisören???

2014-01-03
12:36:01

Vill seriöst ha en sån här pokjvän...
Det här är det vackraste jag nånsin läst EN TONÅRSKILLE skriva...:
 

 hur skulle du behandla din tjej
 
1. Vad du än gör så dyk inte bara upp hemma hos dem.. De springer runt i sina underkläder precis som vi gör.
 
2. VAR INTE OTROGEN! Det kan verka idiotsäkert men tjejer berättar ALLT för varandra och TRO MIG, de KOMMER att komma på dig och då sitter du i skiten.
 
3. Var observant med varenda manlig vän eller släkting. Vem som helst av dem skulle kunna sparka dig i ändan innan du hinner blinka och de flesta skulle inte ens vänta på blinkningen.
 
4. Missa ALDRIG ett tillfälle att berätta för dem att de är vackra.
 
5. Vägra INTE att kyssa dem inför dina vänner. Om dina vänner skrattar åt dig så gör de det för att de är avundsjuka.
 
6. Om de slår dig hårt, då har du FÖRTJÄNAT det.
 
7. Var INTE rädd för att röra vid dem om du vill. För om de överhuvudtaget dejtar dig från första början så är det ju för att de gillar att ha dina armar omkring sig.
 
8. Säg inte till dina vänner att ni sover tillsammans om ni INTE gör det.
 
8.5. Om ni sover tillsammans, berätta INTE för dina vänner att ni gör det.
 
9. Du KAN vara lite "dirty minded" på tu man hand, för de flesta av dem tar inte illa upp utav det.
 
10. Alla tjejer äter inte som fåglar, en del utav dem kan äta som valar.
 
11. De flesta av dem har inget emot att betala hälften av allt men de diskuterar det med sina vänner. Inse att om du låter din flickvän betala hälften av allt hela tiden så kommer alla att veta det och dina vänner kommer att veta att du är en fjolla.
 
11.5. Allvarligt talat, behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala alltid!
 
12. Varenda flicka borde så småningom få 3 saker från sin pojkvän. Ett gosedjur, en av hans tröjor och en söt ring. ÄVEN om det inte är ett seriöst förhållande.
 
13. Se till så att hon kommer hem ordentligt så ofta du bara kan. Om du släpper av henne så följ henne till dörren. Om du inte släpper av henne så ring och kolla att hon kom hem ordentligt.
 
14. Om en kille stör henne är det din rättighet att sparka skiten ur honom. (men bara om hon inte har gett honom numret, flirtat med honom och att hon har berätta för killen att hon har en pojkvän från allra första början, etc.)
 
15. Om du pratar med en tjejkompis till dig så dra din flickvän så hon kommer närmare dig.
 
16. ALDRIG någonsin får du slå henne, även om det är på skoj. Även om hon klappar till dig först och säger "Åh, du är så ding" eller liknande så gör aldrig likadant tillbaka.
 
17. Kolla på nån tjejfilm nån gång då och då. Hon bryr sig inte om ifall du gillar den eller ej, det som spelar roll är att du tittade på den.
 
18. Du är så körd om du inte kommer överens med hennes husdjur, föräldrar, och bästa vänner. Var en CHARMKNUTTE när du träffar hennes bästa vänner, VÄLUPPFOSTRAD när du träffar hennes föräldrar och se till att vara SNÄLL mot hennes djur.
 
19. Flirta INTE med deras mödrar... Det är bara läskigt.
 
20. Låt dig inte skrämmas av PMS. Det är inte fruktansvärt och det får verkligen dem till att må dåligt så var FÖRSTÅENDE.
 
Tänk om alla killar gjorde så... 

2014-01-01
12:19:22

haha jag han inte skriva nåt igår...
Eftersom jag inte han skriva gott nytt år igår skriver jag det idag istället! 
 
GOTT NYTT ÅR!! 
 
elr
 
VÄLKOMMEN 2014!!
 
 
Så, klart. 
 
Nejmen, man kanske skaa göra som alla andra?
 
Tack så mkt alla fina vänner, ( båder irl och inte ) speciellr Wendela och  Emelie. Ni har hjälpt i alla svåra stunder. Ni är dom underbaraste jag vet, ni finns alltid där. för mig, vad som än hänt. Även när det inte hänt nåt finns ni där. Räddarna i vardagen. Tack så mkt för det <3<3 Ni är #minaänglar
 
Jag antar att jag måste skriva detta oxå, för han betyder så mkt...
 
Tack för allt YOHIO, du var den som öppnade alla dörrar, som släppte in mig i denna värld. Det är jag evigt tacksam för. Jag gråter när du pratar på " BREAK the BORDER TOUR FINAL 2013 " Du säger så vackra ord, och ja, vi  är din lilla kärleksarmé. För vi ska förändra världen, eller hur? Revolution som du säger. Tack för alla fina vänner du gett mig, alla nya band som jag hittat pga dig. Du äger. Du är bäst, vet du det? Men du är det. Bäst. Vackrast. Underbarast. 
Pga dig hittade jag ju underbara Seike och Heikki! <3 Dom är oxå big part of my life. Har dock inte Seremedy skivan... än. Ni är oxå underbara. 
 
Tack till mina läsare.
 
 
Om du läser det här mamma; Tack för ett underbart 2013, jag minns det som att det var igår... 
Vi har haft våra stunder då allt var bara helt perfeckt. ex. Swedenrock festival, KISS och Overworld. Alla filmmys vi haft osv. Tacka Petter för ett bra retsammt år. Han ska få en kram av mig när jag kommer ner, lovar. 
 
 
Nu känner jag mig rätt så nöjd. Det finns såklart jättemånga jag vill tacka på alla möjliga sätt och vis, men jag troor jag fått med dom viktigaste. Wenndela, Emelie, YOHIO ( Seike och Heikki ), mamma och Petter lite snabbt. Tack för ett underbart 2013, vi kan göra 2014 ännu bättre, eller hur?
 
 
Okej, har inget nyårslöfte, men jag vill bara säga att jag förväntar mig att jag ska träffa en massa nya människor. Både mina älskade twittervänner men jag ska ju oxå börja i en ny klass i höst. Det ska bli spännande! Kanske nån snygg kille i min klass? haha. 
 
 
nejmen nu är jag klar! <3