Kärleksbrudarna

2013-05-26
15:34:50

Anja - Räddaren?
Hade en jätte bra dag igår... Även fast att jag var med Anja.
Vi typ letade efter ett par killar, även fast både jag och Anja har pojkvänner. n.n 
Hon räddadde iaf min dag, och därför är jag glad =)
Önskar att jag inte hade gått och hämtat min mobil... det var då tappade bort killarna.

2013-05-26
15:29:00

nicki minaj starship
we´re higher than a moteher fucker.

2013-05-15
19:25:45

Förklara för mig!!!!?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför känns det som förra gången!!! ( Näää det gör det inte men lite... ) 
Önskar att jag kunde förstå killar bättre... Dom är så komplicerade!! Dom kanske tycker vi ( tjejer ) är komplicerade... elr??? 
Om det är nån´ kille som läser så kan dom väl kommemtera om ni/du tycker vi ( tjejer ) är komplicerade... elr ni/du kanske har ett bättre ordval =) Hsh så vill jag förstå hur killar tänker... KAN INTE NÅN´ FÖRKLARA FÖR MIG HUR DOM ( KILLAR ) TÄNKER?!?!?!?!? 
 
Feel...Awesome
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Signe; förstår du killar???

2013-05-13
15:05:29

Praktikant
På kvällarna ligger jag ofta och tänker på vad som har hänt, vad som hade hänt om jag hade gjort det, vad som kommer hända och vad som händer om jag gör det. Det kan vara allt från att lämna en lapp till att pussa nån´.
 
Idag i skolan var väl en helt vanlig dag, tror jag...
nej! Vi hade ju en praktikant, jag minns inte ens vad han heter men han går i 7;an och var hyffsat söt... men om jag ska vara ärlig så har jag träffat MYCKET sötare killar än så...
Om jag ska säga som det är så vill jag att Gustav ska läsa min blogg sammtidigt som jag inte vill att han ska läsa den... JOBBIGT!
Om han läser den så kanske han blir ledsen ( jag tänkte skriva en sak som han nog inte skulle tycka om men ångrade mig... ) men om han inte läser den så vet han inte hur jag tycker och tänker!  snart ska jag skriva med stortån och får inte sudda och vi får se hur det går...
" hej jg heter linnnea memn klalölöas liinnio " gick sådar =S 

2013-05-11
15:28:14

Körsbärsträd........
Vårt körsbärsträd har precis börjat blomma....

#smellawesome

2013-05-11
15:05:13

Vill inte att det ska bli som förra gng!
Som Signe skrev så var jag och hon hemma hos Gustav igår... elr i hans trädgård... och det kändes som... ja, hur kändes det????? Om jag ska vara ärligt så tror jag att Gustav inte... vågar? Elr? Saga sa att han är och har varit dökär i mig ett tag, men alvarligt? Jag kanske bara inbildar mig... 
Jag trodde att jag skulle få en puss när vi ( jag ) skulle iväg... elr? Är det bara jag som beroende av det elr???  
Plz Gustav... kändes så härligt förra gng... 
 
Äter sjukt mkt l-godis... sparar chokladen tills ikväll...
 
<3 

2013-05-09
18:07:59

Imon????
Har aldrig haft så kul när jag läst nån´annans blogg... skulle kunna läsa mer och mer och mer! men det finns inga fler inlägg så det går inte! ?=( Jag vill inte pressa dig nu Signe men du måste skriva imon. plzzz + zzzzzz = plzzzzzzzzz =)

2013-05-09
17:18:00

Signe... varför sa du inget?!?!?!?!
Läste precis bästisens blogg ( karleksbruden.blogg.se ) ( tog min idé! ) och fick reda på en hel massa saker som jag inte visste, men det var bra skrivet... ska göra som du bästis... om jag får...
 
efter matrasten i ons. Blev jag och Gustav ihop, och han överdrev lite men, okej, jag har alltid väldigt krongliga förhollanden och hoppas att det inte blir så komplicerat den här gången... och han typ pussade mig flera gånger och Signe ( bästisen ) störde sig väldigt på det. Men jag tycker det är... " mysigt ".  
 
Var på Yohios signeringsturné idag och fick en Yohio tröja signerad!!!!!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Var så laddad, känner mig... överlycklig. Önskar jag hade stått lite längre fram.. men jag stog endå väldigt långt fram när han sjöng, fick några riktigt bra bilder =)
 
P.S när jag blev ihop med Gustav när vi körde vi skp, och då var alla ( nio ) i femman med, och jag stör mig så sjukt mycket på Herman! Han är ny och helt dum i huvudet! Och det värsta av allt...
HAN GILLAR MIG!!! lite för mycket! Han stylar hela tiden och tror han är bäst på allt men han suger! 
 
Hoppas du inte läser detta Herman.. om du gör det; skärp dig! Du är inte bäst och jag gillar inte dig så låt mig vara! Sluta styla och bli normal!

2013-05-01
08:46:41

ฟสสะทู่สรเะฦฦฦ
Hej!
Jag vet att det var väldigt ( !!!!!!! ) länge sen jag skrev och vi får hoppas att... ja... hoppas ni.

Jag är sååååååååå exalterad!!! I Sep. kommer det hända en jätte rolig sak!!!! Jag vet att det är långt kvar men ända!!

Yohio vet ju alla vem det är... ( tror jag... ) ( tillochmed min obildade fördetta Gustav D ( nämner inte efternamnet! ) vet det! ) Förut ( bu hu hu!! Bandet har splittrats!!! ) spelade ju Yohio i bandet Seremedy, Yohio spelade gitarr, han som sjunger heter Seike och han har en jätte bra blogg som heter Seike.se ni borde läsa den... elr iaf checka den.

På fredag är det marknad har i lilla Nybro och jag har lovat min bästis ( som är i London!!! ) att jag ska köpa godis till henne, men nu när man tänker efter så blir väl godiset gammalt innan hon kommer hem... elr???? man kan ju lägga det i en plastpåse, då håller det väl längre, elr????
hsh så gjorde hon en lista till mig med saker jag skulle köpa ( godis ).

Jag ska ta bort inläggen om Gustav... det känns lite pinsamt :$

ิำ้ฟยยั