Kärleksbrudarna

2013-12-29
15:33:41

Efter mkt om och men
Efter långa disskutioner och många tårar har allt löst sig med twittervännen... Det är tur att jag har mina källor som håller mig glad och på topp! <3 Tack <3
 
Skriver nu på nya mini iPaden och det tar ortoligt lång tid ned det liiiiila tangentbordet som mamma tvingar mig att skriva på... VRF?! Nej men ville bara att ni skulle veta att allt är bra nu, det var väl jag som överreagerade, igen... men det blir lätt sånär man har dåliga dagar... Tack iaf till er mina älskade vänner <3 Vill vara hos er!!!! <3 
 
Måste erkänna att det blev en hel del tårar... väldigt mkt tårar...
 
Men aja! Kife isn´t over yet!  

2013-12-22
19:24:57

SÖTISAR!
VISST ÄE DOM SÖTA!!

2013-12-22
17:54:41

Det här är till min finaste Wendela som betyder allt!! <3
Vart ska jag börja? Hur vacker du är? Hur underbart snäll du är? Hur mkt du har hjälp mig? 
 
Okej, nu kör vi!
Wendela, du är så underbart vacker med ditt mörka långa hår, som alltid ligger fint platt och ny bortsat. Dina vackra bruna ögon gnistrar av livsglädje och energi. Även de mörkaste dagarna kan du lysa upp i mitt mörka rum. Svart är kanske inte riktigt din stil... Det är mer jag som är svart och du färgglad. Du är lika vacker på insidan som på utsidan! Varje dag ger du mig snälla och uppmuntrade kommentarer. Du får mig att känna mig värdefull och faktisk kanske behövd. Nu för tiden har jag rätt så många dåliga dagar men varje gång lyckas du göra mig glad igen! Jag vet inte hur du gör, det räcker nästan med att jag pratar med dig så blir jag på mkt bättre humör! 
" varje gång jag ser dig är det som allting stannar till, och jag vet inte varför "
Ibland kan du helt randomly bara skriva nåt till mig. Då blir jag super glad. 
Citat från idag:
" Alltså UNDERBARA DU!!! Alla dessa ord värmer mig så mycket. Mitt hjärta blir så varmt av alla fina ord du säger. Du förtjänar själv allt det du skrivit själv och så mycket mer! Du förtjänar en pojkvän och sanna vänner som bryr sig om dig! Du förtjänar kärlek och att få träffa YOHIO! Du förtjänar allt detta så mycket, underbara du! Dina ord får mig bli så varm i hjärtat. Jag minns när du skrev att YOHIO borde läsa mina tweets och nu detta! Det betyder mer än mest. Du förtjänar så mycket mer än jag kan ge dig älskade du! Allt jag kan göra för dig är att stötta dig och fortsätta älska dig för den undebara person du är! Omtänksamma fina människa <3 TACK!!!! " 
och allt det var bara för något litet jag skrev till dig! <3 Du betyder allt, du vet det va? Du finns där för mig när jjag mår dåligt, men ocå när jag mår bra! Du peppar mig hur jag än ,år och får mig alltid att må bättre än jag nånsin trodde jag kunde! Varje gång överraskar du min med snälla ord och underbara kommentarer. När det kändes som att alla hade övergivit mig fanns du kvar, jag grät och du tröstade. När du hade öppnat mina ögon såg jag att det inte alls var som jag trodde. Det såg ju helt annorlunda ut med stängda ögon. 
Jag vet att jag inte är den enda du skriver med och tar hond om, och jag tror att alla som " kännner " dig håller med om att du förtjänar allt i världen. Du är underbar och bäst, du äger!! Du  bryr dig faktiskt om oss påriktigt och låtsas inte! Du är du, och du är bra! <3
 
Ett liv utan dig, det klarar jag inte.
 
Hoppas det här räcker! <3 Älskar dig så mkt att ord inte kan beskriva hur jag känner. Varje gång jag pratar med dig lixom blir jag helt varm inombords och all sorg flyger ivär. Värmen börjar vid hjärtat och sprider sig långsamt ut till alla vrår i hela kroppen. Jag kan inte bekriva den kännslan. Det är som att du dricker varmt te. Och du känner hur värmen spprids från matsrupen ut vid lungorna och ner i magen. Men ser försvinner den känslan. Det gör det inte när jag har pratat med dig. Den varma känslan sitter kvar i hela kroppen i flera dagar, enda tills jag hör din underbara röst igen. Känslan när man träffar YOHIO och får sin cd signerad eller när man hoppar och skriker till  My murderous urge, så känns det att prata med dig. Ni vet känslan när det blir repor på ens YOHIO skivor, så känns det att inte prata med dig.
 
Jag vill föralltid vara din vän <3
 
Till min älskade vän Wendela från mig, det lilla yohio fanet.

2013-12-21
13:21:14

YOHIO!
YOHIO är först ut i mello!! Vill sååå gärna gå!! men biljetterna är väl redan slut... Fan. Jag kommer varken få gå på mello elr hans konsert " together we stand alone " i Stockholm... Jag har inte varit på en enda konsert!! Bara EN liiten signering i Kosta, och då sjöng han bara tre elr fyra låtar... ÅÅÅÅ!! Jag vill jag vill jag vill!! Men livet är orättvist. Vissa har sett honom säkert tjugo gng och jag en gång. Är inte det lite orättvist? Bara för att jag inte är jätterik och har nån som vill gå med mig behöver jag ju inte sitta ensam hemma! 
Jag har inte heller varit på nån " meet and great " elr " fan meet " elr nåt sånt! Alla har så kul och jag är så ensam! =(
 

2013-12-21
12:55:36

SHIVERING
Can´t you see that I´m dying here inside
Can´t you ever see that I have lost my mind
becuse of you

2013-12-20
19:44:19

Tack!
Vill bara säga tack till mina underbara vänner som hjälper mig genom alla svåra stunder...
 
Jag börjar med dig Hanna:
Du är så ortoligt kreativ och rolig! Normalt är tråkigt och annorlunda är kul! Kom ihåg det! ;) 
Videon fick mig att gråta så när den tog slut såg jag ut som ett monster! Jag har inte riktigt fattat att du alltid varit där... Nu när jag tänker tillbaka så har vi gjort rätt mkt tillsammans! När bästisar sviker finns jag här och kan hjälpa dig, precis som du hjälpte mig. Innser att jag bara har tänkt på framtiden och inte levt i nuet. Har alltid sagt att jag BARA vill gå med " Klara " i 7;an men jag har ändrat mig. Jag har inte förstått vilken  underbar vän du är! Du är så snäll och rar, ger mig alltid underbara kommentarer och oväntade sms. Du är jättesöt och jag älskar att ha dig som vän! 
 
 
Sen blir det min " twitter-vän " Wendela:
Varje gng jag är på dåligt humör kan jag alltid prata med dig. Du står vid min sida och ger bra tips! Du är så underbar och vacker! Alla ungdomsmottagningar och psykologer släng er i väggen! Det enda som hjälper är en riktig vän! En som aldrig sviker och står vid ens sida vad som än händer. En som ger en glada och peppande kommentarer varja dag och får en att må bättre! Endast riktiga vänner väljer att chatta med en och strunta i familjen en stund. Om det är nåt behöver jag bara skriva antingen på kik, Twitter elr Skype så är du alltid där. Du betyder så mkt och numera en stor del av mitt liv. Du fyller en stor del av mitt hjärta och kommer alltid göra det! Du betyder mer än flera av mina vänner jag känt hela livet.
 
 
Till sist är det min älskade Emelie: ( oxå från Twitter )
Med dig kan man prata om vad som helst! Du förstår alltid och hjälper mig på bästa möjliga sätt! Händer det nåt kan jag alltid prata med dig. Även fast vi bor säker 100 mil från varandra och aldrig har träffats känns det som att vi känt varandera i hela livet. När " främlingar " blir tajtare än vännner från dagis är man riktigt bra! Nästan bäst! ( Bäst är såklart YOHIO! ) Även fast du bor så långt upp och jag så långt ner känner jag på mig att vi en dag kommer träffas och ha jättekul tillsammans! Du är så gullig och rar! Vad skulle jag gjort utan  dig? 
 
Kommer aldrig kunna beskriva hur mkt ni tre betyder för mig! Ni är mitt liv och jag skulle inte kunna leva utan er! Vill skriva så mkt mer men jag har inga ord! Ni är allt och allt är en alldeles för liten beskrivning av hur mkt ni betyder! Utan er skulle jag vara helt vilsen och bortgången. Kanske inte ens gillar YOHIO lika mkt som jag gör! Kanske ska skriva nåt fint om honom oxå?
 
 
Till YOHIO:
Du har förändray mitt liv så ottroligt mkt så jag kan inte beskriva det. Du har fått  mig att vara mig själv och inte bara följa med strömmen. Jag ser ut som jag vill och är som jag vill. Jag fortsätter vara ett stort fan även fast ingen annan tycker om dig. Visst svider det till ibland när nån säger nån taskig kommentar men så fort jag sätter på din musik läker såren och jag kan fortsätta. Dina låttexter är så meningsfulla och får mig att gråta nästan varje gng. Du gör som du själv vill och bryr dig inte om andra. Du kör ditt race och om du inte vinner bryr du dig inte så mkt. Det är bara en kul grej. Du är så gullig och bryr dig alltid om alla andra. Din stil. Din röst. Din leende. Ditt hjärta. Dina ögon. Din insperation. Du.
 
Ni finns alltid där och hjälper mig, ni lever föralltid i mitt hjärta. Älskar er mina sötisar! Ni betyder allt.Utan er skulle jag inte vara densamma. Ni är där och peppar mig att fortsätta. Ni ger mig komplimanger när jag gjort nåt bra. Tröstar mig när jag är ledsen. Får mig att aldrig vilja lägga på när jag är glad. Ni sprider kärlek och glädje. Med er vill jag leva resten av mitt liv. Jag vill att ni ska stå vid min sida så jag kan hjälpa er lika mkt som ni har hjälpt mig. 
 
Så, nu känner jag mig rätt så klar... Vill skriva mer och mer och mer men som sagt. Det finns inte ord för min tacksamhet. Ni äger. Det är allt jag vill säga.
 
Sköt om er nu <3
 
Forgive me my weekness
but I don´t know how
without you it´s hard to survive 
 
 
<3

2013-12-19
17:32:19

Lite uppdatering
Okej, måste bara berätta att det nu är bra mellan mig och " man-ska-vara-fin-på-nobellfesten-tjejen ", vi har " dragit ett streck över allt ".  Men sen jag läste upp en annan sak för klassen har alla blivit typ jätte konstiga... 
Det här läste jag:
 

Igår satt jag och pratade på skype med  en tjej från Twitter. Jag var allmänt dyster igår eftermiddag/kväll och helt plötsligt började jag gråta när jag pratade. Jag fortsatte berätta det som hade hänt samtidigt som jag grät. Sen när jag tystnade hörde jag att hon oxå grät. Hon sa att hon blir så ledsen när jag är ledsen, att jag förstjänar bättre. Jag är en så fin person och borde få ha lika fina vänner som jag själv är. Att jag bara ska strunta i alla som säger taskiga saker, hon kommer alltid vara där och stötta mig. Hon tyckte jag var stark som orkade vara mig själv även fast det var motgångar. Hon tyckte att jag skulle fortsätta vara jag även fast andra inte gillade det.

Bara för att jag är mig själv ska jag inte behöva få en massa elaka komentarer och konstiga blickar.

” Du är en som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag vill alltid att du ska må bra & vara glad. Jag älskar dig för den du är <3 ”

Det börjar bli lite läskigt för min ” fantasivärld ”, twitter och mina drömmar/tankar, är min verklighet. Skolan är inte vardag längre, skolan är bara nåt´ man tar sig igenom  för att livet ska bli lättare i framtiden. Kunde jag, skulle jag stanna hemma. Min twitter-vänner står närmare mig än mina vänner ” påriktigt ”, Jag glider iväg från verkligheten. Jag behöver en hake som håller mig kvar här på jorden. Någon jag kan gå ut på stan med och helt randomly ta  en fika elr så.

 Jag gjorde det här för att ni alla ska veta att livet inte är en lek, det är ibland väldig jobbigt. verkligheten svävar iväg och internet får en att glömma vad som är påriktigt och vad som är på lådsas. 

och sen dess har alla blivit jättekonstiga... Många har frågat mig " var det jag? Har jag gjort nåt? " och en del min kompis Ida... Hallå! Har ni gjort nåt vet ni om det! 

Jag har börjar chatta ganska mkt med Heikki, en " kändis " ( han spelar i DIE/MAY där Seike sjunger ) och det är kul! Han är från Finland men kan  en del svenska. Sen har jag ju mina underbara vänner från twitter; Wendela och Emelie. Ni betyder allt. Vi har börjat Skypa oxå och prata med varandra isf att bara chatta. O det är ju kul! Jag vet inte riktigt. Allt är bara väldigt förvirrande. Jag är glad. Oftast. Men ibland händer det saker som inte är så kul, och då pratar jag med Wendela elr Emelie isf nån av mina " riktiga " vänner. Vill inte att mamma ska blanda sig i, men mina lärare lär väl berätta ikväll... Det är nämligen så att det kommer 22 lärare till mitt hus. Så då lär det väl komma fram. 

Ville bara uppdatera er lite... 


2013-12-10
20:20:26

Plz leave me alone
Idag i skolan var det nobel fest  och jag hade min svarta klänning på mig. Såklart kom hon fram till mig och sa:
  - allvarligt? 
Jag svarade inte på det och hon går iväg. Hatar henne så mkt just nu... Asså leave me alone! Jag får fan klä mig hur jag vill! Sminka mig hur jag vill! Lyssna på vilken musik jag vill! Fan-girla till vilken artist jag vill! ( YOHIO OCH SEIKE!! ) Det är inte ok att dissa min klädstil, jag gillar min stil. Du får tycka va fan du vill men säg det inte högt, prata inte bakom ryggen på mig, bara lämna mig ifred. Du sabbade min dag, och har förstört många andra dagar oxå. Så kan du inte bara lämna mig ifred? Snälla. Jag vill inte ha dig som vän på facebook elr chatta med dig på kik. Do it irl istället för på nätet!! Be om ursäkt!! Jag har inte gjort nåt!! Det är du som är mobbaren! Inte jag! 

2013-12-08
15:14:06

Mår inte bra
Okej, är sjukt ledsen på gund av en tjej i skolan...
Hon kom fram till mig på en rast och var typ jätteglad för hon ska ha en röd ( tror jag det var ) klänning på nobelfesten ( som är på tisdag ). Jag svarade då glatt att jag skulle ha en svat klänning på mig, då blev hon typ jättesur och sa:
  - Asså kom igen, du ska väl inte sminka dig så? Man ska ju vara fin/vacker på nobelfesten! 
 
Är inte jag fin?
Jag tycker jag är vacker i min goth klänning och " fågel sminnkning " ( som dom kallar det ) och " YOHIO sminkning ".
Fine att ni inte gillar YOHIO men jag tycker om att klä mig annorlunda, svart, " gothigt ".
Sen på rasten gick jag inte ut och då sa hon:
 
  - Gick inte du ut?
  - Nä
  - Asså åh! Du kommer bli en ruttnande emo.
 
man bara; Jaha, tack.
 
Är det nåt fel på mig? Jag är typ den enda i klassen som gillar YOHIO
Jag är den enda som sminkar sig så " mycket "
Jag är den enda  som inte fan-girlar över " One Directiion " elr " Justin Bieber " 
 
Asså jag vill inte smälta in men jag vill ju inte vara utanför heller... 
Jag vet att jag inte smälter in
Jag vet att jag är annorlunda
Även fast attjag ser hård och tuff ut och sminkar mig svart betyder det inte att jag är hård och tuff på insidan... 
Jag tog riktigt illa upp och har pratat med mamma, Uliss och andra tjejkompisar på nätet och ska prata med en lärare men jag känner mig ändå inte bättre. 
 
Jag trodde att vi var väldigt bra kompisar men, tydligen inte.

2013-12-01
16:55:00

Nightcore
Okej, ni borde verkligen lyssna på " Nightcore "... Dom äger, särsklit:
Monster
Angel with a shotgun
God is a girl
Angel of darkness
Undead
Bad boy
All things she said
Every time we touch
Det är dom bästa! Lyssna =P