Kärleksbrudarna

2014-01-16
20:01:00

Från alla tjejer till alla killar
Jag ska gå rakt på sak, man mår jävligt pissed of när man är i sin " lingon vecka ", elr rent ut sagt mens vecka. Man blir inte glad av små komentarer, så, såhär är det:
 
Mens känns som om två gubbar står inuti en och slår med varsen klubba.
Det känns som när nån sparkar en fotboll på en, riktigt hårt.
Som när det blåser jättemkt och ett träd börjar gå av, sen bryts den av lite, sen pooof, den går av helt väldigt smärtsamt.
Det är som att 1000 stäppar med spikskor i din mage.
Det är som när man går in i en tröskel med lilltån.
Det är som att nån skulle slå dig i huvudet med en stekpanna
Som att trillla ner från ett träd
Det är som att tappa mobilen i ansiktet fast x100
Som när man slår i armbågen på just den där känsliga punkten
Det är som när man ska hoppa över tex en stol och så hoppar man för lågt och slår sig
Trillar av cyklen
Går in i en glasruta
Spika sig i handen/slå en hammare på handen
 Allt det x 1000, så känns det
 
 
Vi säger att det brinner, elden är mensen, och sen kommer brandkåren, brandmännen är panodilen, och släcker elden, men det ligger ändå där och pyr, tillståndet mellan normal och mensvärk, och sen får det fatt på ett torrt löv elr gräs och så flammar det upp igen.
 
Tänk dig att du vaknar på morgonen pga plågas av värk i magen, skyndar till toan och ser att det har kommit blod utanför bindan. Man springer tbx till sitt rum och hämtar ett par nya trosor, sätter försiktigt och nogrant dit bindan, springer och slänger trosorna som är blodiga och äckliga, springer tbx till rummet och väljer kläder ( väldigt jobbigt uppdrag ) springer ner och ska fixa sminket och håret, men måste ta panodil för man kan knappt stå pga gör så ont i magen. Springer ut i köket, väntar 10-20 min på att panodilen ska hjälpa, äter frukost, tbx till badrummet för att fixa sig, bussen kommer om 5 min. Skiter i håret, kör en snabb sminkning, springer och hämtar alla läxböcker, frukt och börjar ta på sig. Sen kommer bussen man springer ut. Sen när man väl är i bussen kommer man på att man glömt glasögonen, pga stressigt. Sen hoppar 2-3 småungar in i bussen som man bara vill strypa, kommer till skolan och måste ta en till panodil, fräser åt en kille och så får man den eftertraktade komentaren: 
Har du mens eller?
 
 
Taggar: mitt normala liv;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: