Kärleksbrudarna

2013-11-26
19:52:30

Allmänt konstigt
Har nu varit på prao i två dar. Jätte kul! Frisörsalongen jag var på hette " Birgitts salong " och det är jätte mysigt där! Så om nån Nybrobo läser detta; 
GÅ DIT! 
Jag klipper mitt perfekta hår där, och ni ser ju hur perfekt det är.
Vad ska jag skriva?
Blir sjukt upprörd på min lillebror. Han retas och är uppkäftig och sån skit !Kom igen! Jag är 3 år äldre än du  och tror att jag vet varför det blir ånga så säg inte emot! Skulle behöva lite ledigt från honom innan jag allvarligt får panik...
 
Vill verkligen åka upp till Norrköping, Stockholm och Öresund så jag kan träffa min älskade YOHIO familj!! 

2013-11-23
17:05:00

Blogger och My life
Okej, en av världens bästa novellskrivare slutade skriva noveller för typ ett halvår sedan och jag har äntligen hittat hennes ( och hennes kopmisars ) blogg ;) Så om ni vill kan ni ju checka den:
 
choigo.blogg.se
 
En annan novellblogg är:
 
http://amayasnoveller.blogg.se/ i
 
nte lika bra men oxå väldigt bra...
 
My life right now: Imon ska vi sälja kakor på julmarknaden för att få in pengar till klassresa, men det är mest jag och mamma som fixar allt. Ja, det var flera stycken som hjälpte oss att baka, ja det är flera stycken som ska hjälpa till att sälja men det är så mkt däremellan! När ska var och en sälja? Vad ska vi göra för att nån faktiskt ska köpa det vi bakat? Vem ska organisera upp allt så att vi inte är som yra höns som springer omkring? Ska det vara nåt´ pynt? Vad ska vi ha för belysning ( Det blir ju mörkt vid 4 ( kanske?) och det slutar inte förrän 6 ) ? Om det inte går så bra, hur ska vi sälja dom då? Det finns massor och typ ingen hjälper till! Dom låter mig och mamma sköta allt och vi har aldrig gjort det här förut! Dom bara flyter med lixom! Orättvist! Vi har oxå annat vi behöver göra! Och en " klasskompis " ska bara stå 1 timmer medans jag kommer vara där från ca 10 till ca 12 sen ska jag hem och äta, sen ska jag dit igen och stänga allt från kanske 15 -16 till 18! Nejmen ni kan ju lika gärna gå hem allihopa så kan jag stå där helt ensam hela dagen! Tack för mig

2013-11-16
17:07:04

Ska vi leka? ( Inte så som fiskarna leker då... )
Haha, ska vi leka bloggerska? 
Det görr jag ju redan så vrf fortsätta? 
För att jag ska kunna skriva av mig.
Men jag kan väl lika gärna stänga allting inne.
Ingen bryr sig ju så vrf inte?
Okej, nu slutar jag leka bloggerska.

2013-11-15
22:10:07

Nu ska jag försöka få ur mig nåt kul
Okej, nu ska jag få ihop nåt´ bra att skriva... okej.
Vrf ska jag aldrig få se de programmen jag vill? Typ " Bones ", " The mentalist " och " NCIS "? Dom äger ju! Men min älskade familj ska ju kolla på bygglov, arga snickaren, äntligen hemma, hocky och FOTBOLL?!?! Snälla nån! Kolla på lite spännande pogram istället! Mentalist äger ju! Elr är det bara jag som är konstig som tittar på sånna pogram? Jag kollar oxå på Akward, väldigt bra. Men det vill dom ju inte heller se, Nä! Nu kollar vi på barnkanalen! Let´s make Linnéa mad! =) Nej men seriöst? Kan inte jag få se nåt jag gillar? Och inte fick jag se Kalle moreous med mera när YOHIO var med! Det här börjar bli väldiigt frustrerande! Men som tur har vi två TV;isar hos mamma, så jag så Bergs bärbara talkshow ( när YOHIO var med ).
 
Har önskat mig " Drömmen som blev sann " i julklapp ( en bok ) undrar om den fortfarande finns att köpa signerad? Om någon vet det kan ni ju kontakta mig. 
Alla skriver att den är såå bra och att de gråter när det läser och liknande men hallå! Jag har inte läst den! Och kommer antagligen inte göra det på ett tag heller! Livet är surt ibland...
På tal om det, alltså man tycker ju jättesynd om De som bor i Fillipinerna. Man önskar ju att den bara kunde ta slut, upphöra, aldrig funnits. Det skulle vara så mkt bättre tycker jag.
Så mycket bättre skulle YOHIO kunna vara med i! och Dobidoo! Haha skulle vilja se YOHIO i Dobidoo! Saltis! ( = Smiled A Little Then I Stoped ) undra vem han skulle få vara med? Haha Tina Turner ( Hur stavar man hennes namn? aja ni fattar ) 
Är fortfarande deprimerad för att jag inte kunde gå på en enda btb konsert! :´( Det är så orättvist!  Och Saga ska gå på " One Direction " konserten men jag fick inte gå på YOHIOs konsert! Helt klart fuskigt! Jag sa endå till i typ Maj! och hon i September bara: 
Du skulle sagt till lite tidigare
Jag bara nähä? Det menar du inte? Därför är " Drömmen som blev sann " Extra viiktig! Ingen btb konsert och ingen bok, det är skandalöst! Vrf får inte jag vara lite fan-girlig? Jag är ju för fan oxå tjej! och breaker! Ingen jävla beliver! Beliber? Beliver? Beliber? Vrf ska jag veta vad det heter???! Jag är ju en Breaker! Inte nån fåning Beliver ( beliber? )
Nåja, klockan är ca 22.05 så det börjar bli dags att avsluta det här... men jag skulle nog kunna få ur mig mer men orka! 
 
sov gott sötisar! <3<3

2013-11-13
19:43:04

Var på stan med SIgne
Haha gjorde världens roliigaste sak idag när jag vat på stan! Jag och Signe gick fram till två personer och sa:
Du är i koma
Det här är inte på riktigt
När jag knäpper med fingrarna har du glömt alltihopa
och det var sååå kul! Först gick vi till en äldre dam och hon bara:
Oj herregus så läskigt!
och så backade hon undan och såg jätterädd ut. Andra gängen var på en ungdom på Willys och hon bara stirrade! Det var jättekul! D Ö R 
 
Innan vi gjorde det gick vi på Lindex och jag provade ett mörkrött läppstift och det blev jättebåligt så jag torkade bort det med händerna sen så råkade jag tårka mig i ansiktet så jag var helt röd om hela kinden... Love my life
 
" Every mother gave birth to a child
Exept my mother
she gave birth to a legend "
 
Signe pratade om nån Agnes  som jag måste söka upp... men jag kommer inte ihåg eftermamnet...
H J Ä L P  M I G  s I G N E
Denna Agnes gillade manga och lyssnade på LOVESESSED vilket jag också gör så hon tyckte att jag borde träffa henne, eller åtminstone prata via internet eller nåt´. 
 
Måste göra svenska skrivläxa men kommer inte på nåt´ att skriva... Asså det här ska jag skriva om:
Berätta om något tillfälle när du fått och/eller någon en komplimang. Hur känndes det att ge respektive få en komplimang?
Enklase i världen... nej men vad ska jag skriva?? NEED HELP! 

2013-11-12
19:25:08

Dikt

Varför ska alltid jag hamna bakom? Vara andra hands valet? Jag vill inte  vara den som bara är där, som smälter in. Jag vill finnas här. Inte vara på låtsas. Vara på riktigt. Jag vill att någon ska ta på mig, känna att jag lever, jag finns här. Inte bara sväva efter, hålla med och skratta när de andra gör det. Jag vill delta i diskussioner och bli glad och skratta på riktigt. Inget fejkat skratt. Skratta på riktigt. Jag vill kunna berätta hur jag känner utan att det sprids falskar rykten. Jag vill inte att alla bara ska fortsätta som vanligt när jag går förbi. Jag är ju här, helt frisk och levande. Söta Jacob och hans killggäng vänder inte en blick mot mig. Alla bar lever sitt liv. Låter andra sköta sig själva. Jag vill ju att ni ska komma till mig! Hälsa och fråga hur jag mår. Och jag ska svara att allt är bara bra. Bara bra. Men just nu är inte allt bara bra. Jag är här, ensam. Det är som att jag inte finns. Jag är ett spöke. Jag är inte mobbad, det är jag inte. Men inte heller älskad.. Ingen bryr sig om att jag fick alla rätt på provet eller fick B i geografi. Det enda som betyder nåt´ är dem själva. Åh vad jag har blivit tjock! Åh jag har fått en finne!  Jag, jag, jag. Se på mig! Jag tänker på andra! Se vad som händer då! Nä, ingen bryr sig. För jag smälter in. Jag sticker inte ut. Jag är normal. Åh, se mig! Snälla se mig. 


2013-11-12
19:02:21

YOHIO
 
 
Våra älskade killar är så söta så söta! Vill bara ha mer mer mer! 
 

2013-11-10
18:57:00

Älskade Internet vänner
Alla pratar  om nätmobbning och mobbning på nätet, men det är inte alltid dåliga saker på nätet. Här kommer en hel massa snälla kommentarer från en jättesnäll tjej som heter Wendela: ( från twitter )
 
Först är det alla komentarer hon skrev till mig om en dikt  som jag skrev till  henne:
 
OMG Du får mig gråta!! Bokstavligen! GUD VA FINT DU SKRIVER!! Du är för underbar!! Sötaste du!! Är helt mållös!
Alltså jag kan inte förklara min tacksamhet med ord <3 :´) TACK!! 
Så himla fint skrivet och jag kan inte förstå att detta är till mig! <3 :´) Så HIMLA fint <3 :´) Du  är underbar! <3
DU ÄR UNDERBAR 
Jooo! Du är fiiin! Även om duu kanske inte tycker det <3 Du måste i alla fall inse att ditt hjärta är av guld! <3
 
Alla dom var bara från den dikten.
Och här kommer en hel massa fler kommentarer:
 
Den är ju jättefin! <3
Du är  jätteduktig <3 :)
Måste bara tacka dig igen för den fina dikten om mig!!! Ingen har någonsin skrivit en dikt till mig förut! TACK!!! <3
<3 Åh förstår <3 Finns om du vill prata om de eller så <3
 
<3 Om det skulle vara något så finns jag ALLTID <3
 
Tyvärr så går det nog inte att göra något åt jobbiga brorsor <3 Du är så gullig <3
 
Naaaw :') <3 Jag har faktiskt inget svar på din fråga..... <3 :') Sötis
 
<3 ÄLSKAR ER!!!!
 
jag vet inte, tror inte det. <3 Känns bättre nu, TACK för att du vill hjälpa mig! <3
 
<3 du är så gullig <3 privat
<3 TACK privat
<3 Aww
 
? Hur menar du Sötis? <3 privat
<3 Åh du får säkert chansen att träffa denna person igen fina du <3
 
Åh lycka till!!!! <3 oviktigt
hihi Naaw <3 Let us become superstars! <3
 
Naaaw tack <3 jobba på du med fina du <3
 
Det är DU som skriver fint!!!! Du får mig bli rörd :') Fina du! TACK för ditt stöd det betyder så mycket!!! Kommer finnas för dig!!! Glöm det aldrig fina du! <3
Naaaw finaste du!!! <3 :') Kommer finnas där och stötta dig hela tiden! <3 (Dikten du gjort till mig är så himla fin) <3
 
Åh :') Fina du! Orden räcker inte till att beskriva hur mycket du betyder för mig heller <3 :') TACK fina du!
 
Åh söta, fina Linnéa <3 :') <3
 
Naaaw fina du! <3 :*
 
Du är ju fin! Så jag måste tala om det! <3 :')
 
önskar jag kunde höra när du spelar den <3 <3 Vi får lyssna i våra drömmar och tankar <3
 
<3 Naaw <3 Vad vackert du spelar, jag hör någon vacker melodi i huvudet just nu <3
 
Jag finns för Er båda <3
 
Fina du! <3 <3 :') Du är underbar <3
 
 
Det var allt, men det här var bara från fem dagar... Ni fattar hur underbart lycklig man blir när man får sånna här underbara kommentarer varje dag. Det här kanske var lite jobbigt att läsa men jag vill att ni ska förstå hur mycket Wendela betyder och att allt på internet inte bara är dåligt. Det finns bra saker också. <3 man ska inte tro på alla rykten. 
 
Det går förresten ett rykte om att YOHIO ska vara med i mello igen, RYKTE. Inte fakta. Han ska kanske vara med i mello igen. ( Om han ska det hoppas jag att han vinner!! såklart! ) men om han vinner går det också rykten om att han ska lämna Sverige och åka ut och göra en världsturné ( eller om det var Europa...? ) och jag vill inte att han ska lämna Sverige! Jag menar asså gud va kul om han blir känd i europa eller kanske till och med världen, men han får inte glömma bort fansen i Sverige! Vi kommer alltid vara här och fan-girla. 
 
Det här blev långt men det är värt det =) 
 

2013-11-09
17:49:55

Sök på Youtube!
Detta är sjukt
(PARTY MIX) - DJ BL3ND

2013-11-09
17:17:55

Klassfest
Igår var det klassfest och det var kul. 
 
Jag hade faktiskt kul. 
 
Okej, let´s start somewhere. 
 
Vi åt pizza och kladdkaka + chips/godis. Killarna hade nån tävling om vem som kunde dansa med flest tjejer, så jag har dansat med: William, Nils, Mr Man ( pga Carl ) Gustav ( som jag trodde att jag hade kommit över ) och Carl! Fast " dansa " är fel uttryck. Jag kan inte beskriva hur han gjorde, det var som att jag var falig ich han stog så långt bort som möjligt när vi " dansade ". Men jag hade jättekul iaf! =) Jag dansade lite med Signe också ;) ( och några andra tjejer + lärarna ( inte tryckare då men dans ) ) Saga och Manne dansade med varandra till varje tryckare och det var jättegulligt! 
 
Jag vet nåt´ som ingen annan vet!!
 
Jag önskar att killarna inte var så " okej, nu  har jag dansat med dig, nu nästa ". Det var ju lite tråkigt men annars var det kul =) 
 
 
 
 
 
Vi håller på att göra en julklapp till YOHIO, så om man har bilder eller nån dikt ( VIKTIGT! som man har skrivit själv!! ) kan man skicka in det till [email protected] 
Vi håller oxå på med hälsningsvideor till honom från olika städer, och undrar om du som läser detta skulle vilja vara med i en hälsningsvideo från Kalmar? Om inte du vill kanske du känner nån som vill och kan " vidarebefodra " detta? Om nån vill vara med kan ni kontakta mig på 
Twitter: @lillayohiofanet
eller här på bloggen =) 
 
kram på er alla <3

2013-11-04
18:01:56

Ny novellbloggg!!
För er som inte vet så skriver jag nu på seikeochyohionoveller.blogg.se ( jag vet att det är jättelångt och skitjobbigt att komma ihåg men alla namn är typ upptagna... ) det är lösenord på den ( vet inte varrför men nu är det det ) användarnamn=lillayohiofanet lösenord=storasyrran så om ni inte vill plåga er igenom mina halvkassa noveller slipper ni nu det för på den andra är det bara noveller som gäller, inget om hur dan har varit mm =)

2013-11-04
17:58:05

...
Nu sitter vi här igen och kollar på dom!